Hösten 2020 var otroligt intensiv med körsång!

Tillsammans med Tors Hammarkör har vi övat inför och deltagit i den fantastiskt fina minneskonserten "Minnesförlustelser" på Sundsvalls teater. En gemensam satsning med Teater Västernorrland, Mousiké, Hudiksvalls Balalajkor, VoxViva och musiker för att lyfta fram och minnas Örjan Lidén och hans fantastiska musikskatt. En oförglömlig afton!

Dessutom har jag haft lyckan att få sjunga med barnkören Paletten i Alnö församling. Vårt övande ledde fram till det årliga julspelet i Alnö kyrka tillsammans med all personal! Ni gjorde en fantastiskt fin sånginsats!

En ny bekantskap denna höst är också Alnö kyrkokör. I höstmörkret i oktober gjorde vi "Immanuelsmässan" tillsammans med körer och musiker från Junsele och Näsåker. Oj vilket sväng det blev! Och vilket fint samarbete :)

Sedan avslutades hela hösten med den fina julkonserten i Alnö kyrka den 23:e december. Alnö kyrkokör och Tors Hammarkör tillsammans med musiker. En otroligt fin och varm stämning i hela kyrkan. Stort tack till alla som var med och gjorde musiken levande denna kväll :)

Våren 2020

Tillsammans med Tommy Nilsson och hans team gjorde vi konsert 13 mars! En oförglömlig kväll - en fantastisk konsert!

Sedan kom Covid-19 och allt blev annorlunda. Tors Hammarkör har fortsatt att repetera men på ett helt nytt sätt. Via Zoom. Okej men väldigt tråkigt att inte kunna sjunga tillsammans. När maj månad kom lyckades vi också repetera ngr ggr utomhus och det var fint att mötas igen :)